Open Eettafel

Open Eettafel: de naam zegt het al, een open eettafel, een plek waar iedereen kan aanschuiven voor een heerlijke en gezellige maaltijd. Iedere laatste vrijdag van de maand (behalve december) bent u welkom. Onze koks heten u van harte welkom.

Goed om te weten:
U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 5 dagen van te voren door uw naam te noteren in het eetboekje dat in de Poterne ligt of door een mailtje te sturen aan Eettafel.
Voor de maaltijd betaalt u 7,50 euro per persoon. U krijgt daarvoor een hoofdgerecht, een voorgerecht of toetje, één drankje en koffie of thee. Andere drankjes rekenen we apart af voor het bescheiden bedrag van 1 euro. Vanaf 17.30 uur kunt u binnenlopen en om 18.00 uur wordt de maaltijd geserveerd. Na het eten is er koffie of thee en volop gelegenheid voor gezellig napraten. We zien u graag verschijnen.

In de keuken wordt standaard gewerkt met gluten, noten, lactose en andere voedingsbestanddelen die allergie kunnen veroorzaken. Wij proberen rekening te houden met gasten die een allergie hebben. Als dat op u van toepassing is, wilt u dat dan opgeven als u zich inschrijft?

In 2024 valt Goede Vrijdag op de laatste vrijdag van maart. Omdat de kerk dan in gebruik is, is de Open Eettafel in maart verplaatst naar vrijdag 22 maart.
terug